Bizarre muziekvideo met Overwatch-helden is je portie ‘WTF’ voor vandaag | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Overwatch, een ronduit fantastische multiplayer shooter, mét een licht bizarre gemeenschap van fans erachter. Ze spotten publiekelijk met game director Jeff Kaplan, zijn blijkbaar dol op Overwatch porno en houden van een stevig potje ‘WTF’-materiaal met de bekende helden erin verwerkt.

Om je vandaag te voorzien van je eigen aangeraden hoeveelheid internetgekte, verwijzen we je graag door naar deze bizarre dansvideo van ThatPunchKid, genaamd “Dance Till You’re Eliminated”:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  RiiLaKuma's avatar

  Mooi.

 2.   
  Strange_Bretzel's avatar

  Its gr8 m8, I r8 8/69 m8.

 3.   
  Tom's avatar

  Ik ben trouwens nog een shout-out verschuldigd aan Sander, die met deze Lunchtip op de proppen kwam via onze Discord-server.