Mafia 3 krijgt gratis demo; uitbreiding Faster, Baby! verschenen

Voor velen was Mafia 3 toch een beetje een teleurstelling. In onze review krijgt de game onder meer kritiek voor de repetitieve missies en de technische afwerking. Voor veel mensen was dit een reden om de game links te laten liggen. Mocht je alsnog nieuwsgierig zijn naar de game, is er goed nieuws: Mafia 3 is vanaf vandaag voorzien van een gratis demo.

In de demo krijg je het hele eerste hoofdstuk tot je beschikking, waarin je een bank overvalt. Overigens is dit volgens ervaringsdeskundigen een van de hoogtepunten van de game, dus houd dat vooral in je achterhoofd als je de demo uitprobeert. Om de demo wereldkundig te maken, heeft uitgever 2K Games een trailer uitgegeven:

Naast deze demo is ook het volgende DLC-pakket verschenen voor Mafia 3: Faster, Baby! In deze uitbreiding krijg je toegang tot een nieuw deel van Sinclair Parish, dat in de greep is van corruptie. Dit stadsdeel is bekend om zijn Hollywood-achtige auto-achtervolgingen, dus kan het niet anders dan dat je nieuwe voertuigen kunt toevoegen aan je vloot. Ook kun je slow motion activeren, wat de boel natuurlijk nog wat cinematischer maakt. Het geheel wordt samengebonden door een verhaal over de moord op een burgerrechtenactivist.

Ook voor de Faster, Baby! DLC is natuurlijk een launch trailer verschenen. Check die hieronder.

 1.   
  HenTactical's avatar

  gratis demo…

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  misschien ben ik bevooroordeeld maar ik vond de demo na 10 minuten al geen zak meer aan en heb hem alweer verwijdered

 3.   
  Gabbersouth's avatar

  ik heb de full game plus season pass de game is echt vet een demo zal je niet veel mee kunnen geloof mij ik vind dit spel vetter dan gta 5 en ik ben altijd een gta man geweest vind dit spel en wd2 velen malen beter