Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Mafia III – Mafia Franchise Anniversary Trailer

Mafia bestaat 15 jaar en dat viert 2K met deze video, een samenstelling van de drie games die in deze periode zijn verschenen. Mafia in 2002, Mafia 2 in 2010 en Mafia 3 in 2016. Wat vond jij de beste Mafia-game?

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Mafia city of lost heaven is het beste in mijn beleving. Ik hoop dat ze een remaster van deze game doen want daar zou ik met een gerust hart 40 euro voor willen betalen. Deeltje 2 komt op plek 2 dan ook voor mij. Dat ik deel 2 lager heb staan dan deeltje 1 komt voornamelijk omdat ik minder het gevoel heb een lid te zijn van een mafia familie. Tot slot deeltje 3 op de laatste plaats omdat deze mafia setting in dit deel niet echt aanspreekt. Vito heeft dan wel zijn terugkeer gemaakt maar dit had net zo goed een ander inwisselbaar personage kunnen zijn omdat het zeer weinig doet met het verhaal helaas.

  O en voor de gamers op de pc mag ik vermelden dat mafia 1 zijn terugkeer heeft gemaakt naar steam.

 2.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Mafia 3 was in de basis een matige game, maar ik bleef voor de sfeer en het ontzettend satisfying gevoel bij elke headshot!

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  mafia 3 is kwa verhaal en kwa graphics 1000 keer beter ik heb deel 1 en 2 gespeelt maar vind 3 beste ook wel weer leuk geschiedenis getrouw the black pantherz en de kkk plus je kan het altijd door spelen net zoals gta5 en wd2