Bethesda toont eerste 35 minuten van Prey

De release van Prey is nog maar anderhalve maand van ons verwijderd. Om je een beeld te geven van wat je op 5 mei kunt verwachten, heeft Bethesda de eerste 35 minuten van de game vrijgegeven.

Prey begint rustig. Protagonist Morgan stapt uit bed, checkt de berichten op zijn telefoon en trekt dan zijn uniform aan. Sanitaire verzorging is in 2032 blijkbaar overbodig, want de man gaat direct op pad. De rest zullen we niet verklappen en kun je zien in onderstaande video.

 1.   
  mmx's avatar

  Ziet er goed uit ,maar dat eerste stuk doet mij echt terugdenken aan Black Mesa .Nog eens goed bekeken en ja hoor duidelijk Black Mesa en dat was een toppertje . http://www.blackmesasource.com/ Kijk zelf maar de oudere gamers herrinneren deze vast nog alleen speelde deze game in de woestijn en niet in space .

 2.   
  Tom's avatar

  Whoah, aan Black Mesa had ik nog niet eens gedacht toen ik het voor het eerst speelde. Ik maakte vooral de vergelijking met BioShock, gezien die ergens ook eenzelfde gevoel overbracht. Maar goed, dat heb ik vervolgens wel tot in den treuren herhaald in die ene gameplay commentary, waarbij ik duidelijk ook eens uit had mogen wijken naar games als Black Mesa, inderdaad.

 3.   
  mmx's avatar

  @Tom wat maakt het uit joh als het maar een goede game word toch maar Black Mesa dat vond ik best tof hoor .Ik hoop dat Prey net zo goed word .

 4.   
  Turk–Life's avatar

  Ik koop niet graag games die zich graag in de toekomst afspelen, dus denk dat ik hem laat liggen