Super Mario als first person shooter | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Met Super Mario Odyssey krijgen we al een open wereld Mario-game, maar we willen natuurlijk meer! Mario in een strategische setting, een Mario hack-‘n-slasher of een first person-Mario, we kunnen het zo gek niet bedenken of we willen het! Maar een first person shooter? Natuurlijk willen we graag Koopa’s knallen! Hoe dat eruit ziet, is te zien in deze video van YouTuber NicksplosionFX.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    Mattiees's avatar

    haha geniaal, zeer kindvriendelijk ook!

  2.   
    mmx's avatar

    Dit vind ik leuk 🙂 😆