Smash Brothers: Grandstanding for Glory | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De game die waarschijnlijk voor eeuwig gespeeld blijft worden is Super Smash Brothers. Op Youtube wemelt het van de Smash spelers die allemaal hun zieke disrespects willen laten zien, maar sommige mensen doen er ook iets leuks mee. Youtuber Lythehero maakt onder andere Smash montages en voegt daar zijn eigen flair aan toe in zijn Grandstanding for Glory-serie. Good luck have fun.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren