Battlefield 1 dit weekend gratis uit te proberen op pc en Xbox One

Battlefield 1 moet het natuurlijk vooral hebben van zijn multiplayer. Daarom is een nieuwe aanwas van spelers cruciaal, zeker aangezien de They Shall Not Pass-uitbreiding binnenkort uitkomt. Om nieuwe spelers te werven, houdt uitgever EA komend weekend een (semi-)gratis proefperiode voor het spel.

Vanaf morgen om 14:00 uur kunnen pc-gamers Battlefield 1 uitproberen via een Origin Open Trial. De pc-demo is beperkt tot de vier multiplayer-modi op vijf maps en de eerste twee War Stories van de singleplayer. Je krijgt tien uur lang toegang tot deze content. Op de pc loopt de proefperiode tot maandag om 19:00 uur.

De Xbox One-demo is onbeperkt, zowel qua content als qua speeltijd. Aan deze versie zit echter een voorwaarde: je moet lid zijn van Xbox Live Gold. Deze demo is dus niet gratis in de nauwste zin van het woord, maar als je interesse hebt in Batllefield 1, heb je waarschijnlijk tóch wel Xbox Live Gold.

Daarnaast is de releasedatum voor de They Shall Not Pass-uitbreiding bekendgemaakt. Op 14 maart kunnen bezitters van de Premium Pass aan de slag met onder andere het Franse leger en de vier nieuwe maps. Niet-bezitters moeten wachten tot 28 maart. Check hieronder de nieuwe trailer voor They Shall Not Pass.

 1.   
  Downzilla's avatar

  verveelt bf1 niet snel aangezien er minder te doen is dan in bf4?

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Downzilla schreef, "verveelt bf1 niet snel aangezien er minder te doen is dan in bf4?"

  Jawel, bf1 verveelt heel snel

 3.   
  Bacotje's avatar

  Was er met 3 weken klaar mee 🙁

 4.   
  Weeman86's avatar

  Jammer dat het niet voor de PS4 beschikbaar wordt gesteld.

 5.   
  noah81's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "

  ”Downzilla” schreef, "verveelt bf1 niet snel aangezien er minder te doen is dan in bf4?"

  Jawel, bf1 verveelt heel snel"

  Idd, je bent er snel klaar mee. Op dit moment speel ik weer veel bf3 en soms bf4. Battlefield 1 en hardline is het allemaal net niet vind ik

 6.   
  Neolite's avatar

  Battlefield 1 is nu dan ook in de aanbieding op Origin en dus in combinatie met deze actie zullen veel nieuwe spelers de velden weer overlopen.

 7.   
  Kroelbeertje's avatar

  Voordat ik het heb binnengehaald in dit boerengat is het alweer Maandag..