PlayStation Plus-games van maart 2017 zijn o.a. Disc Jam en Tearaway Unfolded

Nadat afgelopen dinsdag al bekend leek te zijn welke PlayStation 4-games Plus-abonnees in maart mogen verwachten, blijkt nu dat dit ook daadwerkelijk klopt. Dit betekent dat PlayStation 4-bezitters met een Plus-abonnement zich op kunnen gaan maken voor de platformer Tearaway Unfolded en het sportspel Disc Jam. Disc Jam, een mengelmoes van air hockey en tennis, is daardoor direct bij zijn release gratis te downloaden.

Voor PlayStation 4-bezitters blijft het echter niet bij deze twee spellen, want dankzij het Cross-Buy-principe kunnen zij ook meeprofiteren van het PlayStation Vita-aanbod. Het puzzelspel Lumo is namelijk voor zowel PlayStation Vita- als PlayStation 4-eigenaren te spelen. Het andere PlayStation Vita-spel dat deze maand gratis is met PlayStation Plus is het action-adventure Severed.

Uiteraard staan er deze maand ook weer twee PlayStation 3-spellen klaar. Dit zijn Under Night In-Birth Exe:Late, een combinatie van een visual novel en 2D fighting game, en Earth Defense Force 2025, een third-person shooter waarin je het opneemt tegen gigantische insecten.

De PlayStation Plus-games van maart zijn vanaf volgende week dinsdag, 7 maart, te downloaden. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van februari aan je bibliotheek toevoegen.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  NICE! ik ga zeker weer ps plus aanschaffen!

 2.   
  Ghostly's avatar

  Heb alleen niets met de PS3 games. Maar lekkere maand heur!

 3.   
  mattioza's avatar

  Goeie maand!

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Zoals gewoonlijk voor mij weer een slechte maand