Gerucht: Tearaway Unfolded en Disc Jam zijn de PS+-games van maart 2017

Volgende week dinsdag verschijnt er een nieuwe lichting PlayStation Plus-games en traditiegetrouw worden deze spellen op de donderdag die hieraan voorafgaat onthuld. Nu lijkt het erop dat we iets eerder dan gebruikelijk al weten welke PS+-games we voor de PlayStation 4 kunnen verwachten. Er is namelijk een flyer opgedoken waarin geadverteerd wordt met de PlayStation Plus-spellen van maart 2017.

Als we de onderstaande flyer mogen geloven, kunnen PlayStation Plus-abonnees vanaf volgende week aan de slag met Tearaway Unfolded, een platformer van LittleBigPlanet-ontwikkelaar Media Molecule. De andere game is Disc Jam. Dit sportspel, wat omschreven kan worden als een mengelmoes van air hockey en tennis, zal direct bij release gratis zijn voor Plus-abonnees.

Hoewel de flyer geloofwaardig oogt, biedt dit natuurlijk geen absolute garantie dat PlayStation Plus-abonnees vanaf volgende week met Tearaway Unfolded en Disc Jam aan de slag kunnen. Naar verwachting worden de Plus-games van maart 2017 aanstaande donderdag onthuld, dus houd GamersNET in de gaten!

 1.   
  nielsiebro's avatar

  Maar Disc jam is nog niet eens uit ?

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Wel oke deze spellen. Ik had de disc jam beta gespeeld, die was wel grappig.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Het is DAT ik plus moeten hebben om online te gamen anders had ik het nooit aangeschaft.

  Nooit interesse in gehad zowel met de ps3 als nu met de 4.
  Eigenlijk zouden ze aparte abo moeten maken voor de Playstation gamer, dan hebben we teminsten nog een eerlijke keuze ipv gedwongen + te kopen:

  €50.00 (1 Jaar) als je online wilt gamen + gratis games.
  €25.00 (1 Jaar) als je alléén online wilt gamen.

 4.   
  mattioza's avatar

  nielsiebro schreef, "Maar Disc jam is nog niet eens uit ?"

  Dat is wel vaker, denk maar aan Rocket League dat meteen op release bij PS+ zat. 🙂

 5.   
  Throbert's avatar

  Zieke games hoor 😂