Hakuna matata in GTA 5 | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Viel het jou tijdens het kijken van The Lion King ook op dat Pumbaa met zijn logge lijf perfect geschikt zou zijn als stormram? Of dat Timons kleine vingertjes bijna gemaakt lijken om de trekker van een machinegeweer over te halen? Dankzij een nieuwe mod voor GTA 5 komen deze genetische volmaaktheden nu tot uiting. De speciale “Lion King mod” voegt maar liefst elf personages uit de geliefde Disney-film toe en het resultaat is even bizar als indrukwekkend.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    JaslanNL's avatar

    Haha het gaat ook echt nergens meer over in GTA hรจ. De ultieme sandbox game.

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    hahahah wie wilt er nu niet als een stokstaartje met je beste vriend een everszwijn op pad gaan om te rellen in de gamewereld van gta ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†