Ga volledig weeaboo met je eigen For Honor samoeraizwaard | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Aanstaande Valentijnsdag is het zover: dan verschijnt For Honor dan eindelijk. Eeuwenoude en cultureel enorm verschillende krijgers nemen het tegen elkaar op, en we weten allemaal dat de samoerai gewoon het vetst zijn. Nee, Daniël: die Vikingen van je zijn gewoon mietjes.

Hoe dan ook: mocht je zelf ook de ultieme weeaboo willen zijn, dan moet je natuurlijk ook een toffe katana hebben. En daar helpen de mannen van Man at Arms: Reforged een handje bij. Deze robuuste kerels bouwen zelf het Nodachi samoeraizwaard uit For Honor na, en nemen je mee in het ontwikkelproces. Kun je zelf nog iets van leren als je ook ooit Vikingen en ridders van je af wilt meppen.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    madda's avatar

    Tof

  2.   
    Leukste's avatar

    Gaaf om te zien.