Kojima: releasedatum Death Stranding staat al vast

Op de E3 van afgelopen jaar werd Death Stranding aangekondigd, maar afgezien van twee behoorlijk trippy trailers, weten we bar weinig van de game. Een aantal mensen begon dus te vrezen dat Kojima’s nieuwe gedachtespinsel pas uitkomt als de volgende PlayStation op de markt is. Volgens Kojima zelf is dat echter absoluut niet het geval.

Op RTX Sydney zei de beste man namelijk dat Death Stranding geen potentiële PlayStation 5-game is: de game moet deze consolegeneratie nog uitkomen. Sterker nog, volgens Kojima staat de releasedatum al in zijn agenda. Hij maakt hem simpelweg nog niet bekend.

Er gaan geruchten dat het spel al in 2018 uitkomt en het is onwaarschijnlijk dat we voor die tijd al nieuwe consoles zien: zeker met de PlayStation 4 Pro en het aankomende Project Scorpio, duurt deze generatie nog wel een poosje.

Kojima had het natuurlijk ook over andere zaken dan de releasedatum van Death Stranding. Het interessantste dat hij zei, is wellicht dat er nog steeds hints verborgen zitten in de twee trailers voor de game, die nog niet zijn ontdekt. Hij verwacht ieder moment dat iemand alle aanwijzingen verzamelt en we dus eindelijk écht weten waar Death Stranding om draait.

Vooralsnog blijft het mysterie rondom het spel nog steeds in leven. Laten we hopen dat we snel meer te weten komen.

  1.   
    Downzilla's avatar

    Nou jongens de dag dat we allemaal teleugesteld worden staat al vast, plan de dag daarna alvast maar een dagje Duinrel in, kan je lekker hun zwembaden bijvullen met jullie tranen.

  2.   
    Heccer's avatar

    Ja idd de hype begint al om niks.