Het verhaal van Mafia 3 krijgt drie uitbreidingen

Het verhaal van Mafia 3 krijgt drie uitbreidingen in de komende maanden. De downloadbare content is niet gratis. Ontwikkelaar Hangar 13 beloofd in de uitbreidingen snelle auto’s, dramatische achtervolgingen en epische stunts.

In maart komt de ‘Faster, Baby’ uitbreiding uit waarin Lincoln samen werkt met Roxy Laveau om een corrupte sheriff neer te halen. De ‘Stones Unturned’ uitbreiding staat in de planning voor mei. In die uitbreiding wordt Lincoln herenigd met CIA agent John Donovan om een oude vete uit te vechten. Tot slot komt er in juli nog de ‘Sign of Times’ uitbreiding waarin er met een cult afgerekend moet worden die rituele moorden uitvoert.

De drie uitbreidingen zitten bij de season pass inbegrepen. Volgens Hangar 13 kunnen de releasedatums nog verschuiven en brengt elke uitbreiding nieuwe uitdagingen, omgevingen en boeiende verhalen.

 1.   
  Nuffsaid's avatar

  Mafia 3 was echt mijn grootste miskoop in de afgelopen jaren…

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Nuffsaid schreef, "Mafia 3 was echt mijn grootste miskoop in de afgelopen jaren…"

  Voor mij ook heb aantal maanden geleden voor 10tje Mafia 2 gekocht, ik vond het echt super leuk spel.
  Ik was met Mafia 3 vrij snel klaar en ligt al klaar voor de verkoop, gaat een keer terug na gamemania ofzo.

 3.   
  Moodey's avatar

  Waarschijnlijk worden de uitbreidingen wat mafia 3 eigenlijk had moeten zijn. Net zoals de prologue gewoon vette shit ipv herhalende opdrachten

 4.   
  sjaak19832015's avatar

  Hmm ik weet niet of ik nog zin kan krijgen in de dlc. Zoals vele heb een vervelende nasmaak van deze game want dit lijkt wel erg veel op de dlc van Mafia 2 allemaal.

 5.   
  Turk–Life's avatar

  Nuffsaid schreef, "Mafia 3 was echt mijn grootste miskoop in de afgelopen jaren…"

  Voor mij ook

 6.   
  tranceguy's avatar

  Tof!