Tot 13 februari dubbel geld en RP in GTA Online; laatste kans om character te transferen

Het is weer zover: GTA Online barst de komende weken weer van extra uitbetalingen, dubbele RP-punten en legio kortingen op bijvoorbeeld kantoorgebouwen en luxueuze auto’s. Tot en met 13 februari gelden er tal van bonussen voor online spelers van Grand Theft Auto 5’s multiplayer.

Denk aan 50% korting op Executive panden, 25% korting op een limousine met machinegeweren en dubbele uitbetalingen voor gamemodes als Juggernaut, Vehicle Vendetta en Lost vs. Damned. Via de Rockstar Newswire werd een complete waslijst aan bonussen vrijgegeven:

  • 50% off Executive Offices
  • 25% off Vehicle Warehouses
  • Ammu-Nation: 25% off all Pistols, Sniper Rifles and light Machine Guns
  • Warstock Cache & Carry: 25% off the Turreted Limo, Buzzard attack chopper and Cargobob
  • Legendary Motorsport: 25% off the Pegassi Osiris supercar
  • Benny’s Original Motor Works: 25% off the Principe Diabolus motorcycle and off Vehicle Cosmetic Modifications (Liveries, Tires, Wheels, Bobbleheads, Spoilers, Trims and more)
  • Los Santos Customs: 50% off all Vehicle Armor and Bulletproof Tires. 25% off Vehicle Cosmetic Modifications (Wheels, Tires, Lights, Plates, Hoods, Tints, Resprays and more)


Daarnaast kenmerkt dit online evenement ook een andere keerzijde van GTA Online. Voor spelers van de (originele) Xbox 360- en PlayStation 3-variant van de online sandbox is de laatste kans om hun criminelen over te zetten naar een nieuwe versie van het spel.

Gedurende een goede twee jaar was het mogelijk om de personages — en al hun prestaties — over te hevelen naar de PlayStation 4-, Xbox One- of de opvolgende pc-versie van GTA Online. Vanaf 6 maart aanstaande is dat echter niet meer aan de orde van de dag. Rockstar vraagt dan ook vriendelijk om de overstap nog te maken nu dat kan, aangezien de later verschenen versies definitief meer inhoud bieden. Hierover is meer te lezen in onze new-gen en later ookpc review van Grand Theft Auto 5.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren