LED-awesomeheid voor ieder toetsenbord | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

GamersNET-lid Flapjack zag onze GN Gear van de ASUS ROG Claymore en raakte direct jaloers op de vele mogelijkheden om de LED-lichten in de toetsen aan te passen. Na wat online speurwerk stuitte hij op het programmaatje Aurora, dat hij graag met jullie wilde delen.

Met Aurora kun je vrijwel elk LED-toetsenbord van Logitech of Razor tot in de details aanpassen. De mogelijkheden zijn even diepgaand als vet. Zo kun je bij Overwatch de toetsen laten knipperen op basis van de cooldown, of het puntenaantal in Rocket League projecteren op de toetsen. Het instellen van Aurora vereist wat programmeerwerk, maar gelukkig zijn er genoeg scripts beschikbaar. Onderstaande video geeft een impressie van de mogelijkheden!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    Bram_M99's avatar

    Dat is echt enorm gaaf!

  2.   
    Flapjack's avatar

    ook zijn er profielen beschikbaar dat bijvoorbeeld je cpu en ram usage en temperaturen weergeeft. en ook een shortcut assistant. die aangeeft welke shortscuts er gemaakt kunnen worden door bijv op ctrl te drukken lichten alleen de toetsten zoals a,c,v en dergelijk. het enige jammer is dat je wel afhankelijk bent van nieuwe updates als er een game patch gedaan is want dan werkt dat profiel niet meer, gelukkig controleerd het programma zelf op updates die fans hebben gemaakt voor de betreffende profielen