Dewbauchee Specter en Collection Time nu beschikbaar in GTA Online

In hoog tempo blijft Rockstar doorgaan met downloadbare content pompen voor GTA Online. Je kunt nu namelijk online genieten van de Dewbauchee Specter en Collection Time. De Dewbauchee Specter is een nieuwe auto voor je collectie en Collection Time is een nieuwe Adversary Mode.

De Dewbauchee Specter kun je in Benny’s Workshop vinden waar je momenteel tot 30 januari 25% korting krijgt. De auto is een sportwagen met twee deuren en is een waar lichtgewicht waardoor je makkelijk over de weg zoeft.
Dan de nieuwe Adversary Mode Collection Time. In de nieuwe modus gaat het om geven en nemen want teams van twee tot vier personen moeten strijden om punten. Elke speler start met een zak geld die op de grond valt wanneer je neergemaaid wordt. Het team met de meeste geldzakken wint uiteindelijk. Tot maandag 30 januari kun je ook genieten van dubbele GTA dollars en RP.

Naast de nieuwe content kunnen alle spelers tot 30 januari genieten van dubbele GTA dollars en RP op Biker Clubhouse contracten en veel korting, maar ook van een nieuwe Premium Race, Chiliad. In de nieuwe race raas je door een gebied vol met cults en hippies. Mocht je in de top 3 eindigen dan krijg je dikke GTA dollars en een drievoud aan RP ongeacht op welke plaats je eindigt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren