Super Real Mario Odyssey | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vorige week onthulde Nintendo de nieuwe Switch-game Super Mario Odyssey. Dit spel plaatst de besnorde loodgieter in een realistische stad en veel gamers merkten op dat deze stad wel erg lijkt op het Liberty City uit GTA IV. Onderstaande video onderstreept dat de gelijkenissen inderdaad treffend zijn, al is de Mario uit Liberty City toch net een tikje gewelddadiger…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren