Rocket League blijft groeien en bereikt nieuwe mijlpalen

Rocket League is niet vies van een beetje succes, dat is wel duidelijk. Waar zijn voorganger met in feite hetzelfde concept, Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Cars, een mond vol was en vooral onder de radar gespeeld werd, bereikt Rocket League steeds nieuwe mijlpalen.

Ontwikkelaar Psyonix meldt namelijk dat de game inmiddels een miljard potjes erop heeft zitten en momenteel meer dan 25 miljoen geregistreerde spelers heeft. Omtrent dit laatstgenoemde is dat zes miljoen spelers meer dan afgelopen juni, toen Rocket League nog negentien miljoen geregistreerde spelers had.

Daarnaast is er een verdeling gemaakt binnen de miljard matches, waarbij 50 procent Competitive was tegenover 33 procent Casual. Sinds september zijn er meer dan 31 miljoen matches gespeeld van de Rumble modus. Het zal je dan ook niet verbazen dat Rocket League de best verkochte PlayStation Store-game van 2016 is in zowel Europa als Noord-Amerika.

 1.   
  Downzilla's avatar

  Palen is ook het enige wat ik bereik met rocket league

 2.   
  nielsiebro's avatar

  Ik ben het sinds kort ook gaan spelen!

 3.   
  Tom's avatar

  “Blijf groeien en bereik nieuwe mijlpalen” is iets waar mijn spamfolder me vaak van probeert te overtuigen.

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  doen ze goed.

  Zijn die update nog altijd allemaal gratis ??

  We konden toen in het begin op PS4 de game gratis aanschaffen. Wellicht binnekort maar weer eens een keertje doen. Want das al lang geleden dat ik die game gedaan heb..

  Heb m wel platinum 😀