Peuter zingt de Imperial March in bed | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Star Wars blijft generatie op generatie geliefd. Met de onlangs verschenen The Force Awakens en spin-off Rogue One is er weer een nieuwe generatie verknocht geraakt aan ’s werelds bekendste sci fi-serie, blijkt uit het onderstaande filmpje dat met een babyfoon werd opgenomen.

YouTuber Jonathan H. Liu keek een van de films met zijn 2-jarige dochter, die blijkbaar zeer onder de indruk was van de film. Waar de peuter echter het meest van onder de indruk was, is de Imperial March, blijkt uit het onderstaande filmpje.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Overwatch’ game director te kakken zetten is leuk

Eet smakelijk!

 1.   
  RikZonderC's avatar

  Ik las Peter in plaats van Peuter in de nieuwskop dus ik vond deze lunchtip achteraf wat tegenvallen…

 2.   
  Thijs.'s avatar

  RikZonderC schreef, "Ik las Peter in plaats van Peuter in de nieuwskop dus ik vond deze lunchtip achteraf wat tegenvallen…"

  Ik las het ook xD

 3.   
  MikeGevers's avatar

  RikZonderC schreef, "Ik las Peter in plaats van Peuter in de nieuwskop dus ik vond deze lunchtip achteraf wat tegenvallen…"

  Van Peter verwachtten we dat toch al? 😉

 4.   
  QTxJess's avatar

  Mijn god, ik las dus ook ‘Peter zingt de Imperial March in bed’ haha 😆 Dat Peter de Imperial March zingt snap ik nog wel… maar in bed? Why???

  Tot ik me bedacht dat er dus peuter stond. GG.