Seven Nation Army met enkel Battlefield 1-geluiden | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Seven Nation Army, wie kent ‘m niet? Een legendarisch nummer, waarvan de legendarische remix kenmerkend was voor de onthulling van Battlefield 1. Nu keert het iconische plaatje terug, met enkel en alleen geluiden uit precies die game. Geniet ervan, en lever waar nodig je eigen tekst aan.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Super Mario Run meets parkour

Eet smakelijk!

 1.   
  Tom's avatar

  Met dank aan Scorpion voor de tip, via onze Discord-server!

 2.   
  tijn80's avatar

  Leuk gedaan. Degene die dit gemaakt heeft, moet erg veel geduld hebben.

 3.   
  Youmademeseeit's avatar

  Ik sta soms versteld van de creativiteit en de tijd die mensen in dit soort dingen stoppen, maar absoluut mooi om te zien. Zou wel netjes zijn om het originele filmpje te gebruiken en niet een reupload van iemand die aandacht te kort komt.

 4.   
  Tom's avatar

  Oh snap, ’t was me niet opgevallen dat dit een gestolen upload was. Sneu van ze. Heb het even aangepast, bedankt voor de heads-up!

 5.   
  Youmademeseeit's avatar

  Overkomt de beste, Tom 😉 Ik had het ook niet geweten als ik het origineel niet al eerder een keer had gezien.

 6.   
  Flapjack's avatar

  ”tijn80″ schreef, "Leuk gedaan. Degene die dit gemaakt heeft, moet erg veel geduld hebben."

  en is waarschijnlijk single..
  🙄