Eerste betaalde uitbreiding Battlefield 1 introduceert de Fransen en verschijnt in maart 2017

Hoewel er al ver voor release door velen werd uitgekeken naar Battlefield 1 kon de shooter van DICE ook voor de lancering al op de nodige kritiek rekenen. Want hoewel je in de multiplayer aan de slag kan met de Britse, Duitse, Italiaanse, Oostenrijk-Hongaarse, Turkse en Amerikaanse facties ontbreken er met de Fransen en Russen ook een aantal sleutelspelers uit de Eerste Wereldoorlog. Natuurlijk laat het Zweedse DICE deze facties niet geheel links liggen, want een aantal maanden geleden werd al duidelijk dat in ieder geval de Fransen als DLC aan de game toegevoegd zullen worden.

Nu heeft DICE meer bekendgemaakt over deze uitbreiding waarin de Fransen geïntroduceerd worden. In maart 2017 verschijnt namelijk met They Shall Not Pass de eerste betaalde uitbreiding voor Battlefield 1 en deze voegt het Franse leger toe. In deze uitbreiding zal de Slag om Verdun centraal staan, een van de bloedigste strijdtonelen in de Eerste Wereldoorlog dat nog altijd symbool staat voor de zinloosheid van deze oorlog.

[SCREENSHOTS]

De They Shall Not Pass-uitbreiding voor Battlefield 1 is onderdeel van de Premium Pass. Als je over deze Premium Pass beschikt kan je twee weken eerder aan de slag gaan met de uitbreiding dan wanneer je They Shall Not Pass los aanschaft.

 1.   
  mmx's avatar

  Best goed die dlc ik vind het alleen jammer dat je moet betalen .

 2.   
  Throbert's avatar

  Het land wat het meest geleden heeft in WO1 wordt toegevoegd als DLC, EA stEAls your money

 3.   
  HenTactical's avatar

  leuke DLC denk ik, al vind ik bf1 niet zodanig goed om te betalen voor een andere factie. je ziet er uit als een fransman maar hebt dezelfde wapens als al die andere. dan koop ik liever Verdun