Final Fantasy 15 krijgt fotolijsten en sombrero’s via DLC

Hoewel het deze winter ijzig koud is, zitten Final Fantasy XV-spelers er warmpjes bij. Square Enix heeft namelijk een stortvloed aan DLC voor de komende feestdagen onthuld.

Om te beginnen introduceert Square Enix op 22 december fotolijsten, die je kunt gebruiken om je screenshots van Final Fantasy XV op te leuken. Tegelijkertijd voegt de studio een New Game+ modus toe. Hiermee kun je het verhaal opnieuw beleven zonder je progressie te verliezen. Het is nog niet duidelijk of de moeilijkheidsgraad in deze modus ook hoger ligt.


Verder komt Square Enix met twee “Holiday Packs”. Het standaardpakket is gratis en bevat een ticket voor het Moogle Chocobo Carnival, dat eind januari plaatsvindt. Ook vind je in de bundel een speciaal apparaat waarmee je alle XP-opbouw tijdelijk kunt stopzetten.

Het “Holiday Pack+” bevat onder andere een badge die ervoor zorgt dat Noctis geen XP meer verliest wanneer ze sprint of hangt, evenals een mariachi-outfit voor deze jongen (inclusief sombrero). Het Holiday Pack+ voegt bovendien nog meer fotolijsten toe, al zijn deze pas eind januari beschikbaar. Hoeveel je voor al dit “moois” moet betalen, is nog niet bekend.

  1.   
    Papachico's avatar

    “Het “Holiday Pack+” bevat onder andere een badge die ervoor zorgt dat Noctis geen XP meer verliest wanneer ze sprint of hangt”

    Het is een hij ūüėČ