Zweedse tanks bestormen World of Tanks met Rocky’s Dolph Lundgren als ambassadeur

Rocky’s AAA-acteur Dolph Lundgren ruilt zijn stalen vuisten in voor grover geweld, namelijk Zweedse tanks die Wargaming introduceert in World of Tanks, en Lundgren is de ambassadeur. Update 9.17 is namelijk inmiddels uitgerold die twee lijnen voertuigen uit het Zweedse kamp toevoegt, Destroyers en een mix van Light, Medium en Heavy firepower.

In het begin kunnen de tanks ietwat conventioneel aanvoelen, maar in de hogere Tiers zal daar verandering in komen. Ze hebben kenmerken zoals goede gun depression en firepower, waarmee je in feite een sniper bent.

The original design and unique gameplay of the new Swedish line was a treat to develop and unleash on the battlefield. Sweden’s innovative technical solutions bring a lot to the game, and while Siege and Travel modes will take a little time getting used to, those that master them will be a formidable force in combat.
In Tier VIII zitten de UDES 03 en Strv 103B en komen samen met twee nieuwe modi genaamd Siege en Travel. De laatstgenoemde is een modus waarbij je de weg vrij moet maken om te ontsnappen, terwijl in Siege je snelheid verlaagd wordt, maar je wel meer damage kunt hebben. De genoemde tanks hebben fast-firing guns, geweldige penetratie en zijn behoorlijk accuraat. Daarnaast heb je in Tier X de heavy tank Kranvagn, die te vergelijken is met de AMX 50B en T57.

Sinds de release van World of Tanks zijn de Zweden de negende natie in de game en je kunt nu uit meer dan 500 tanks kiezen. Met update 9.17 worden in totaal tien Light, Medium en Heavy tanks toegevoegd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren