Uncharted 4 co-op Survival update verschijnt vandaag en is gratis

Gisteren hield Naughty Dog een livestream en toonde daarin alle facetten die de aankomende gratis co-op Survival update zal bevatten voor Uncharted 4: A Thief’s End. De update komt met een patch die meer dan 3GB zal wegen en krijgt dan ook behoorlijk wat nieuwe content.

Zo is de Survival-modus eindelijk terug, die solo of tot drie man te spelen is en 50 waves, verdeeld over tien mappen, op diverse moeilijkheidsgraden met zich meebrengt. Daarnaast krijgen we een King of the Hill-modus, een ton aan nieuwe wapens, character skins en twee mappen, namelijk Prison – uit de singleplayer van Uncharted 4 – en Trainwreck – een singleplayer stuk uit Uncharted 2.

Tot slot krijgen we nieuwe Trophies om te verdienen en zal er in 2017 nog een hardcore versie voor Survival verschijnen. Op het moment van schrijven is de update nog steeds niet live en is Naughty Dog angstvallig stil op social media.

UPDATE: De patch met de nieuwe Survival-content is inmiddels live gegaan en dus te downloaden.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  weer nieuw leven in uncharted, Doen ze goed 😆

  En zo te zien komt er weer lekker veel nieuws bij 😀

 2.   
  Pim Huberts's avatar

  Dat word weer Ff multiplayer knallen met Mn vrienden en zot te zien ook nog wat nieuwe trophys hunten ben hyped!!!

 3.   
  stoneface's avatar

  split screen?

 4.   
  Ryan2000's avatar

  Nice! heb er zin in!

 5.   
  Daniel Z's avatar

  stoneface schreef, "split screen?"

  Nee, geen spit screen helaas. Echter, speel je in je eentje de Survival dan heb je geen Plus nodig, alleen een internetverbinding.

  De content is trouwens fantastisch. Survival is moeilijk, maar wel heel strategisch en je moet communiceren. Bij King of the Hill helemaal, ook daar moet je echt als team spelen.