Bewezen: Steep heeft pittig precieze hitboxes | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wat is een extreme sportgame zonder goede hitboxes? Niet veel. Niemand wil ineens gruwelijk vallen door tegen iets te rammen, waar je fysiek nooit mee in contact bent gekomen.

Ubisofts wintersportgame Steep doet daar niet aan. Deze gifs van Mahogany zijn daar het levende bewijs van. Stuk voor stuk tonen ze dat Steep eerlijk omgaat met de digitale barrières van je in-game sporthelden.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Boomhutten zijn voor mietjes, bouw een AT-ACT in je achtertuin!

Eet smakelijk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren