Live-action Bambi! | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We krijgen de aankomende jaren een groot aantal live-action versies van Disney-klassiekers voor onze kiezen. Binnenkort komt Belle & the Beast naar het witte doek, met ieders natte droom Emma Watson als Belle. Maar wie zouden we casten voor een live-action vervolg op Bambi?

Juist! Dwayne ‘The Rock’ Johnson is dé acteur bij uitstek als je keiharde actie, knallende geweren en tergend flauwe woordgrappen wil!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Pokémon GO op een marimba

Eet smakelijk!

  1.   
    kiesmaarwa's avatar

    Whahaha superblij xD Ik ging plat toen die vlinder op zn neus ging zitten