Death Stranding-trailer bevat ongelofelijke hint

Nadat afgelopen vrijdag de nieuwe Death Stranding-trailer verscheen, raadde Hideo Kojima mensen aan om de trailer goed te onderzoeken op verstopte aanwijzingen. Fans analyseerden de video frame voor frame en vonden niets, totdat ze zich realiseerden dat ze slechts de helft van het plaatje zagen…

Wat blijkt? Wanneer je beide Death Stranding-trailers naast elkaar afspeelt (wat mogelijk is via YouTube Doubler), zul je zien dat de baby die Reedus vasthoudt, wordt “geteleporteerd” naar de handen van Del Toro. Precies op het moment dat het kindje verdwijnt uit Reedus’ armen, verschijnt hij in de tweede trailer.

Kojima kennende is dit geen toeval, maar een duidelijke hint. De grote vraag is: wat wil de beste man hiermee zeggen? Betekent het misschien dat Death Stranding meerdere werkelijkheden kent? Maar wat is dan de rol van de baby in dat verhaal? Veel vragen, maar vooralsnog weinig antwoorden.

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Dat is serieus een toffe manier van een secret/aanwijzing verstoppen in een trailer

 2.   
  Mandamo's avatar

  Tekst klopt niet helemaal. Baby verdwijnt juist bij Reedus en verschijnt bij Guillermo, niet andersom.

 3.   
  tranceguy's avatar

  Mensen gaan serieus op zoek in trailers naar secrets 😛

 4.   
  Downzilla's avatar

  tranceguy schreef, "Mensen gaan serieus op zoek in trailers naar secrets :P"

  Ja wat dom, vooral omdat er ook echt secrets in zitten en ze best coole dingen ontdekken. Gelukkig staan wij daarboven!

 5.   
  MikeGevers's avatar

  Laat ik maar wat toevoegen aan de serie belachelijke theorieën die rondgaan over het internet: dit is duidelijk een verwijzing naar het concept van het homo-ouderschap waarin de ouders leven in parallelle universa.

  Alle gekheid terzijde: erg vet gedaan, maar ik wil onderhand wel eens weten wat voor game het nou is. Als Kojima zo doorgaat met trailers, vrees ik een erg ‘cinematische’ ervaring met meer cutscenes dan gameplay. Kojima, mag het straks iets minder? 🙄