PlayStation Communities App nu beschikbaar op mobiel

Sony heeft een nieuwe app voor de PlayStation communities voor Android en iOS uitgebracht genaamd PlayStation Communities. De nieuwe app laat spelers zich via hun mobiel aan party’s toevoegen en kan gebruikt worden om te socialiseren binnen communities. Verder kun je via je mobiel push-berichten ontvangen wanneer er iets nieuws geplaatst wordt binnen een community die je volgt.

De nieuwe app van Sony is niet de eerste app voor PlayStation. Inmiddels zijn er al een flinke reeks apps van Sony in de mobiele winkels te vinden zoals PlayStation Video, Messages en de normale app. Vanuit de Communities-app is het mogelijk nieuwe communities te ontdekken omdat er voorstellen gedaan worden op basis van wat je gespeeld hebt en in wat voor andere communities je zit. Voor actieve community-gebruikers is het een handig middel om nieuwe ontwikkelingen binnen het PlayStation netwerk te volgen.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    mmmmm nahhhh laat maar…
    Heb die andere 2 apps wel, En die gebruik ik ook wel best veel. Met name om via mobiel de groepsgesprekken die we hebben te blijven volgen. Overigens kan dit ook op playstation.nl Dus daar heb je opzich die app ook niet meer voor nodig.
    Die 2 apps werken overigens wel samen, Dus ik vermoed dat deze 3e dat dan ook wel zal doen.

  2.   
    Bram_M99's avatar

    Beetje kamer dat er 3 apps voor nodig zijn om alles te hebben, maar wel toffe apps.