Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Final Fantasy XV ‘Ride Together’ Launch Trailer

Gisteren kregen we al een heerlijke ‘Stand Together’ trailer voorgeschoteld, waarin de soundtrack van Final Fantasy XV naar voren kwam, ditmaal is dat ‘Ride Together’, de officiële launchtrailer!

  1.   
    Papachico's avatar

    Als ik deze trailer zie wil ik t spel gelijk kopen. Ik zat er vandaag heel erg over te twijfelen. Ik wacht al 10 jaar op deze game en nu twijfel ik haha. Het verhaal is kort en is opzich niet eens een heel boeiend verhaal. Ik moet t dus echt hebben van de gameplay en de open world met sidequests. Ik vraag me dan sterk af hoe dat dan is. De open world zag er een beetje karig uit. Niet echt bevolkt en de sidequests lijken mij een beetje eentonig en boring. Fetch zoveel van dit, kill zoveel van dat.

    Als ik dit vergelijk met The Witcher 3, lijkt mij TW3 beter. Ja het verhaal van TW3 is kort en vrij boring, maar als ik de sidequests erbij pak is het wel 1 groot verhaal. De sidequests zijn redelijk groot en redelijk gevarieerd. Ik verveel mij er niet bij. Ik heb enkel de basic game en bijna uitgespeeld, maar zit er aan te denken om die in te ruilen voor de GOTY versie waar ik de DLC erbij krijg. Dat ik opnieuw moet beginnen (ps4) vind ik niet zo erg omdat ik enkel de deathmarch en gwent trophies moest hebben en nu kan ik alle trophies nogmaals halen (trophies stacken wegens een andere import). Bij Gamemania verkoop ik mn basic game voor 15 euro en voor 25 euro koop ik dan de GOTY versie.

    Zit dus erg te twijfelen.. 🙁