Gerucht: PlayStation Plus-games van december zijn deels gelekt

Op 6 december kan je niet alleen aan de slag met alle cadeautjes die Sinterklaas jou heeft geschonken, voor PlayStation Plus-abonnees staan er ook een zestal nieuwe gratis games te wachten. Hoewel Sony deze PlayStation Plus-games altijd vrij kort van tevoren onthuld, zijn de eerste twee spellen van de Instant Game Collection in december mogelijk al bekend.

Een gebruiker van Reddit claimt namelijk dat hij een PlayStation Plus-tab in het de PlayStation Store tegen is gekomen waarop de Plus-spellen voor de PlayStation 4 getoond zijn. Zoals het onderstaande screenshot toont, gaat het hier om de turn-based game Invisible Inc. van Don’t Starve-ontwikkelaar Klei Entertainment en de actie-RPG Stories: The Path of Destinies.

Uiteraard zou het hier zomaar om een goed gelukte photoshop kunnen gaan en is het verstandig om dit nieuws vooralsnog met een korreltje zout te nemen. Later deze week zal Sony naar verwachting de PlayStation Plus-spellen officieel onthullen en zullen we zien of we vanaf volgende week daadwerkelijk met Invisible Inc. en Stories: The Path of Destinies aan de slag kunnen. Houd GamersNET daar natuurlijk voor in de gaten!

 1.   
  jelte23's avatar

  Er staat trouwens ook november bij en niet december, dus is het inderdaad de vraag of het echt is.

 2.   
 3.   
  mattioza's avatar

  De kans is wel erg groot dat het deze worden, zou niet bepaald een goeie maand betekenen.

 4.   
  ivo001's avatar

  Ik hoop dat ze een keer AC Black Flag, Rayman Legends, DMC Devil May Cry, Prison Architect of Watch Dogs 1 erin stoppen voor de PS4

 5.   
  jelte23's avatar

  Helaas zijn ze het wel geworden