Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: The Dwarves – Meet the Dwarves: Rodario

Over twee weken verschijnt The Dwarves, een RPG gebaseerd op de boekenserie van Markus Heitz. In de serie Meet the Dwarves stelt ontwikkelaar KingART Games niet-kenners voor aan de verschillende dwergen in de game. Vandaag is het echter de beurt aan Rodario… die helemaal geen dwerg is, maar een mens. Rodario runt een eigen theater en is nogal vol van zichzelf.

Hij bezit echter ook wel écht talent, en dat zul je merken ook: door zijn vuurwerk en andere trucs zorgt hij ervoor dat tegenstanders niet dichtbij genoeg kunnen komen om hem te doden. Mocht dat onverhoopt wél gebeuren, kan Rodario bijvoorbeeld zijn eigen dood in scène zetten, zodat tegenstanders hem negeren.

The Dwarves komt uit op 1 december.

  1.   
    Amaraldane's avatar

    Ooh De Dwergen van Markus Heitz! Het deed een belletje in mijn hoofd doen rinkelen en na even snel in mijn boekenkast te hebben gekeken, ziet het ernaar uit dat ik dat boek in mijn bezit heb. Nog niet gelezen, maar ik wil het wel zeker doen.

    Het spel ziet er ook cool uit. Alhoewel het er op het eerste zicht story-wise niet veel voorstelt. Hoe dan ook, het ziet er nog steeds een ontspannend en leuk spel uit.