Blizzard creëert de eerste Diablo in Diablo 3; Necromancer-klasse wordt toegevoegd

Op zijn eigen evenement BlizzCon heeft Blizzard aangekondigd dat het werkt aan een nostalgische feature voor Diablo 3: bijna alle content uit de oorspronkelijke Diablo zal speelbaar worden in de moderne variant.

Allereerst zijn er natuurlijk zestien levels en vier hoofdbazen om te verslaan, maar ook de de pixelated graphics van het origineel keren terug middels een speciaal filter. Als kers op de taart wordt ook je bewegingsvrijheid beperkt tot acht richtingen. Oh, die goeie ouwe tijd! Let wel: het lijkt erop dat de Diablo 1-content slechts tijdelijk speelbaar zal zijn. Aan de andere kant: je hoeft er niet voor te betalen.

Daarnaast is er een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor Diablo 3: Rise of the Necromancer. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt in deze expansion de Necromancer-klasse toegevoegd. Die kennen we al uit Diablo 2, maar zal worden heruitgevonden. Wel hanteert de nieuwe Necromancer een aantal bekende vaardigheden, zoals Bone Spear en Corpse Explosion.

Rise of the Necromancer komt ergens in 2017 uit. Een exacte releasedatum en de prijs zijn nog niet bekendgemaakt. Check hieronder de aankondigingstrailer!

 1.   
  Hielke's avatar

  Yeeeeeh boiii!!! Diablo <3

 2.   
  Jerry97's avatar

  Yes eindelijk!

 3.   
  Papachico's avatar

  Me likey 🙂