Hardcore servers, een getweakt Suez en Battlefest zijn aanstaande voor Battlefield 1

Battlefield 1 ligt inmiddels twee weken in de winkels en de game kon op een uiterst goede ontvangst rekenen. Uiteraard is het werk van Dice aan de Eerste Wereldoorlog-shooter nog lang niet klaar en de Zweedse ontwikkelaar heeft nu laten weten wat de we komende weken aan updates voor Battlefield 1 mogen verwachten.

Hiertoe behoort allereerst de komst van hardcore servers, die ‘binnenkort’ geïntroduceerd zullen worden. Daarnaast laat Dice weten dat de Suez-map getweakt zal worden voor een gebalanceerder spelverloop in de Conquest-modus. Zo zal deze map in de toekomst vijf in plaats van drie vlaggen bevatten.

Verder gaat er vanaf 16 november een Battlefest van start. Dit evenement duurt een week en brengt onder andere beloningen als je inlogt, een unieke Battlepack-revisie en community-missies. Dit Battlefest introduceert ook een eerst ‘official custom game’, namelijk Fog of War. In deze variant op Team Deathmatch heb je maar beperkt zicht, doordat je vecht in de mist en zowel minimap als tags bij medespelers ontbreken.

Tot slot laat Dice weten dat er deze maand een grote update voor Battlefield 1 moet verschijnen, waarin diverse tweaks en verbeteringen worden doorgevoerd. Daartoe behoort onder meer de start van het rent-a-server-programma.

  1.   
    M_TheEvilBanaan's avatar

    Klinkt goed

  2.   
    Eon's avatar

    Klinkt inderdaad goed, alleen ondanks dat ik de game regelmatig speel zeggen deze dingen mij helemaal niks. Battlefest? Suez? Battle-pack?
    Pff voel me n00b haha

  3.   
    HWSHHZ's avatar

    Vooral heel veel zin in de hardcore modus

  4.   
    mattioza's avatar

    Laat maar komen!

  5.   
    mitchel1988's avatar

    Nice! Can’t wait!