Film1 is nu beschikbaar op PlayStation 4

De filmservice van Sony Pictures, Film1, is sinds vandaag beschikbaar op de PlayStation 4, zo maakt het bedrijf bekend. Zo zijn Film1 Premiere en de digitale on demand-service van Film1 te gebruiken op de console.

Mocht je een abonnement hebben of nemen, dan staan er 400 films en series voor je klaar, waaronder Spectre, The Revenant, Spotlight, The Martian, De Ontsnapping, The Hateful Eight en de volledige Hunger Games-serie.

Film1 staat synoniem voor de nieuwste films en we zijn erg trots dat we de grootste en mooiste titels van het afgelopen jaar nu naar PlayStation®4-abonnees kunnen brengen op een scherm naar keuze. Of dat nu is via tv, mobiel, tablet of de PlayStation®4 console.
Het bedrijf is trots de filmservice naar de PlayStation 4 te brengen, om zo op steeds meer platformen films en series aan te bieden, aldus Kate Marsh, Executive Vice President Western Europe van Sony Pictures.

Film1 Premiere en de Film1 on demand-service zijn in de PlayStation Store aan te schaffen voor 12,99 euro per maand. PlayStation Plus-leden kunnen de service gebruiken voor 9,99 euro per maand. Nieuwe abonnees krijgen de eerste maand gratis.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  mmmmm.
  Leuk dat ze het doen, Maar ik gebruik het toch niet.

  Playstation gebruik ik om te gamen toch niet voor films ofzo te kijken.

  Zie er alleen de meerwaarde in als je je PS4 aan een TV hebt hangen waar je geen digitale tv aan hebt zitten.. Dan is het wel fijn. Heb je wel digitale tv dan zie ik het nu er dus niet echt van in.

 2.   
  mmx's avatar

  leuk hoor alleen zit ik er niet op te wachten

 3.   
  tijn80's avatar

  Heb toch liever zoiets als Netflix. Kan je zelf bepalen wanneer je iets kijkt. Net ook even in de Film1 gids gekeken: niks interessants. Alleen Mad Men en die staat compleet op Netflix.

 4.   
  Papachico's avatar

  ”tijn80″ schreef, "Heb toch liever zoiets als Netflix. Kan je zelf bepalen wanneer je iets kijkt. Net ook even in de Film1 gids gekeken: niks interessants. Alleen Mad Men en die staat compleet op Netflix."

  Zowel Netflix als film1 hebben niks interessants IMO. Mja als zij met een “nieuwe” film komen heb ik die ondertussen zelf al 3 jaar geleden gezien. Misschien een keertje alle films updaten en op de hoogte blijven. 😉

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ter vergelijking met NetFlix is het keuze aanbod van (nieuwe) films groter en beter?

 6.   
  tijn80's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Ter vergelijking met NetFlix is het keuze aanbod van (nieuwe) films groter en beter?"

  Dat is niet echt te vast te stellen. Bij Film1 zit je nog steeds aan een programmering vast, terwijl je bij VOD kan selecteren wat je kijkt en wanneer je kijkt. Sommige (nieuwere) films zal je vrij snel op Netflix terugvinden (bv Marvel-films). Anderen komen er nooit op. Misschien wel op Film1, maar dan moet je maar net tijd/zin hebben om te kijken.