Wasteland 3 haalt crowdfunding-doel in slechts drie dagen

Eind vorige maand werd aangekondigd dat Wasteland 3 opnieuw deels via crowdfunding zou worden gefinancierd. De Fig-campagne loopt nu drie dagen, maar het doel van 2,75 miljoen dollar is nu al bereikt. Let wel: 2,1 miljoen daarvan is afkomstig van zakelijke investeerders. Maar dan nog heeft de campagne van Wasteland 3 ruim 600.000 dollar opgebracht in een kleine drie dagen.

Met dit nieuws maakt ontwikkelaar InXile ook meteen de stretch goals bekend. Bij 2,85 miljoen dollar worden er 37 nieuwe custimisation items toegevoegd voor je karakter. Als Wasteland 3 op drie miljoen uitkomt, wordt er een auto toegevoegd als companion met de codenaam Morningstar. Oorspronkelijk werd deze auto met kunstmatige intelligentie ontwikkeld om president Reagan te dienen, maar in Wasteland 3 helpt hij jou als speler.

Ten slotte zegt InXile dat bij 3,1 miljoen dollar een aanpasbaar squad insignia wordt ontwikkeld: dat teken verschijnt op verscheidene zaken in de game, zoals op de basis van je hoofdkwartier. Aangezien de crowdfunding-campagne nog bijna een maand loopt, is het niet ondenkbaar dat de stretch goals worden behaald.

Wasteland 3 staat gepland voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren