De nieuwe Pirates-trailer! | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Pirates of the Caribbean, wie is er niet groot mee geworden? Een tikkeltje verliefd op Elisabeth Swan (of Will Turner), en behoorlijk jaloers op het wilde leven van Jack Sparrow, dat waren we toch allemaal wel?

De serie leek voorbij, maar gelukkig verscheen daar onlangs de trailer voor Pirates 5: Dead Men Tell No Tales, het nieuwe deel in de serie, dat in 2017 moet verschijnen.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Minecraft-level van viereneenhalf jaar werk is aardig imposant

Eet smakelijk!

  1.   
    Rosmale Terror's avatar

    nooh ik hoopte op een nieuwe sid meier’s pirates trailer ๐Ÿ˜ฅ

  2.   
    MaTriXX's avatar

    Ik vond de trailer geweldig maar las vandaag dat er een hoop zeikerds waren omdat Jack niet in de trailer voor kwam.

  3.   
    iDraxo's avatar

    deze film ga ik zoiezo kijken XD

  4.   
    Papachico's avatar

    Had de trailer gister gezien. Ik dacht eerst dat t ging om de opvolger van the flying dutchmen. Orlando Bloom speelde die rol. Ik hoop iig dat het een betere film wordt dan stranger tides. Waardeloos deel.

  5.   
    PSPfreaky's avatar

    MaTriXX schreef, "Ik vond de trailer geweldig maar las vandaag dat er een hoop zeikerds waren omdat Jack niet in de trailer voor kwam."

    Gelukkig staat zijn naam wel in de laatste seconden ๐Ÿ˜‰

  6.   
    Daniel Z's avatar

    Heerlijk, kan niet wachten. De eerste drie delen blijven geweldig!

  7.   
    Mattiees's avatar

    blijven leuke films om lekker in de bios te kijken ๐Ÿ™‚

  8.   
    Puddingboom's avatar

    Ik had stiekem gehoopt op iets van sea of thieves ๐Ÿ˜ณ