Kennedy leeft in alternatieve tijdlijn Prey

Tijdens de E3 heeft Bethesda een interview opgenomen met Raphael Colantonio, de baas van Arkane Studios. Dit interview is nu eindelijk gepubliceerd en onthult veel interessante informatie over Preys verhaallijn.

Prey speelt zich af in een alternatieve tijdlijn, waarin president John F. Kennedy de moordaanslag in 1963 overleefde. Hierdoor kon de beste man zijn ruimtevaartplannen doorzetten, met als gevolg dat deze technologie zich een stuk sneller ging ontwikkelen.

In 2032, het jaar waarin Prey zich afspeelt, heeft ruimtevaart zijn hoogtepunt bereikt. Verschillende bedrijven verdienen miljarden in deze industrie en grote groepen mensen huisvesten zich in ruimtestations.

Eén van die ruimtestations is Talos 1, dat gebouwd werd tijdens het presidentschap van JFK. Sommige delen Talos 1 zijn recentelijk aangebouwd en ontzettend modern, terwijl andere nog een jaren ’60-stijl uitstralen. Prey speelt zich af in Talos 1 en dus krijg je een grote variëteit aan omgevingen voorgeschoteld.

Het volledige interview met Colantonio is hieronder te bekijken geeft een impressie van Talos 1’s prachtige interieur.

 1.   
  Neolite's avatar

  Hoewel deze game er zeer gelikt uit ziet was ik toch meer weg van de oorspronkelijke Prey 2 die ze aankondigden.

 2.   
  mmx's avatar

  Ik heb ze beide gespeeld op de oudere eerste xdoos vond ze best goed maar die speelden zich af in de jaren 30/40
  en daar zat best een prima verhaal in .Daarom zeg ik nu al dat ik deze zonder pardon koop de nieuwe dus 🙂 Hopelijk is hij in de toekomst net zo goed als game 🙄