DLC-plannen voor Mafia 3 bekendgemaakt

Dat Mafia 3 DLC zou krijgen stond natuurlijk al vast; tegenwoordig krijgt iedere game dat. Maar buiten de verschillende pre-orderbonussen wisten we tot nu toe niet wat voor uitbreidingen de game zou krijgen ná de launch. Daar brengt uitgever 2K Games nu verandering in: op zijn website maakt het bedrijf bekend wat we mogen verwachten.

Allereerst zal Mafia 3 worden voorzien van gratis uitbreidingen: nieuwe customisation-opties voor je auto’s, nieuwe kleding voor hoofdrolspeler Lincoln Clay en wagenraces. Iedereen die de game koopt, krijgt deze DLC gratis. Daarnaast verschijnt er dertig dagen na de release een nieuwe set gouden wapens onder de naam Judge, Jury and Executioner. Ook deze collectie zal gratis zijn. Dat geldt echter niet voor de nieuwe verhalende content.

Er komen drie verhaaluitbreidingen uit voor Mafia 3. De eerste heet ‘Faster, Baby!’ en zal draaien om snelle auto’s, stunts en een corrupte sheriff. In de DLC ‘Sign of the Times’ voert een cultus rituele moorden uit en gaat protagonist Lincoln op zoek naar de daders. En ten slotte zal Stones Unturned verschijnen, waarin Lincoln een bloedvete moet oplossen die zijn oorsprong vindt in de Vietnamoorlog.

Naast de nieuwe verhalen zullen de betaalde uitbreidingen ook andere dingen bevatten, zoals nieuwe auto’s, wapens en races. In totaal gaan de uitbreidingen 39,97 dollar kosten. Wat de prijs in euro’s is, is niet bekendgemaakt. Wel weten we dat het goedkoper zou zijn om de Season Pass te kopen.

Mafia 3 komt op 7 oktober uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  erg veel zin in deze game. genoten van 1 en 2. ik hoop dat deze titel zichzelf wel maffia waardig is

 2.   
  Duffed's avatar

  vloedvete moet denk ik bloedvete zijn.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  Duffed schreef, "vloedvete moet denk ik bloedvete zijn."

  Aangepast, thanks 😉

 4.   
  sjaak19832015's avatar

  Laat maar komen die game ik hoop alleen dat ze die dlc niet zo slecht integreren als bij deel 2.

 5.   
  MaTriXX's avatar

  Heb uiteindelijk me pre order van de gewone versie opgezegd en de special editie besteld waar de season pass bij zit, sowieso goedkoper.

 6.   
  FireBallz's avatar

  3 DLC’s vind ik prima, maar het gaat me meer om de basegame natuurlijk. Erg genoten van Mafia II, dus kijk naar deze game uit. Die ‘Faster Baby’ DLC klinkt wel leuk, misschien is dat dan diegene die ik koop.

 7.   
  FireBallz's avatar

  MaTriXX schreef, "Heb uiteindelijk me pre order van de gewone versie opgezegd en de special editie besteld waar de season pass bij zit, sowieso goedkoper."

  neem aan relatief goedkoper 😛