PlayStation Plus-games van september 2016 zijn o.a. Lords of the Fallen en Journey

De laatste dag van augustus is alweer bijna aan zijn einde en dus is het hoog tijd dat de PlayStation Plus-games van september worden onthuld. Zojuist heeft Sony dit dan ook gedaan en zoals gebruikelijk staan PlayStation Plus-abonnees weer zes gratis games te wachten.

PlayStation 4-eigenaren kunnen zich door het Dark Souls-achtige Lords of the Fallen heen gaan worstelen, terwijl ze (daarna) heerlijk kunnen ontspannen in het zanderige Journey. Met dank aan het Cross-Buy-principe kunnen PS4-bezitters daarnaast ook nog eens Badland aan hun catalogus toevoegen.

Voor PlayStation 3-bezitters met een Plus-abonnement is het in september is het helemaal feest, want zij kunnen ditmaal maar liefst vier titels gratis downloaden. Naast Journey en Badland kan je op je PS3 aan de slag met het mysterieuze puzzelspel Datura en met Prince of Persia: The Forgotten Sands. Tot slot kunnen PlayStation Vita-eigenaren hun handheld onder het stof vandaan halen om Badland en de visual novel Amnesia: Memories aan hun catalogus toe te voegen.

De PlayStation Plus-games van september zijn vanaf volgende week dinsdag, 6 september, te downloaden. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van augustus aan je bibliotheek toevoegen.

 1.   
  Jethy's avatar

  Opzich niet verkeerd deze keer, lords of the fallen is een AAA-titel toch?

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  mmmm niets wat ik hoef.

  Ze hadden toen de optie om te kunnen stemmen op bepaalde games. ik had toen gestemd op action henk volgens mij is dat nog wel een best grappig spelletje.

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  Had Journey bijna gekocht dus dat komt goed uit

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Journey is tof!

 5.   
  Thomsnov's avatar

  Journey is wel vet

 6.   
  MaTriXX's avatar

  Lords of the Fallen super vette game, Journey tja heb het toen gekocht vanwege de vele ophef erover maar wat een bagger game was dat, kan nog steeds niet begrijpen wat mensen er nou zo bijzonder aan vonden.

  Maar goed ieder zijn ding :).

 7.   
  jelte23's avatar

  Allemaal vet, journy wilde ik nog eens proberen net als lirds of the fallen. Badland is ook super tof. Dus ik ben helemaal blij!!

 8.   
  Jarek's avatar

  In ieder geval een stuk beter dan het drama van vorige maand. 8)

 9.   
  Daniel Z's avatar

  Chille lijst! Altijd al Journey willen spelen, dus dit is geweldig.

 10.   
  RiiLaKuma's avatar

  Wowie zowie. Maar goed dat ik Journey nooit gekocht heb. Gratis (soort van) is de beste prijs.