PlayStation Plus wordt duurder in Amerika en Canada

Sony heeft zojuist bekendgemaakt dat de kosten voor het PlayStation Plus-abonnement omhoog gaan in Amerika en Canada. Het jaarabonnement gaat naar 59.99 dollar (69.99 Canadese dollar) en het kwartaalabonnement gaat nu 24,99 dollar kosten.

Sony laat weten dat dit pas de eerste keer is dat men de prijzen van PlayStation Plus in Amerika en Canada verhoogt. De hogere prijs is nodig om de dienst te blijven ontwikkelen:

This marks the first time that PS Plus membership prices will increase in the U.S. and Canada since the launch of the service in 2010. The new pricing reflects the current market conditions while enabling us to continue providing exceptional value to our members.
Het is nog niet bekend of de prijs in Europa en Australië ook omhoog gaat.

 1.   
  TheNerdNL's avatar

  laten we het in Nederland maar niet duurder msken

 2.   
  tijn80's avatar

  TheNerdNL schreef, "laten we het in Nederland maar niet duurder msken"

  Dat gaat natuurlijk wel gebeuren…

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  Dan zeg ik mijn abonnement direct op, ben Sony zo beu qua klantvriendelijkheid. Hoop dat veel mensen dit doen dan wordt de prijsstijging misschien niet definitief doorgevoerd.

 4.   
  MaTriXX's avatar

  Ik had verwacht dat ze het netwerk zouden verbeteren toen ze geld gingen vragen om online te gamen, helaas heb ik daar zelf weinig van gemerkt en ben ik dus verbaasd over de prijs verhoging.

  Maar goed service van Sony is al jaren om te huilen, en dan heb ik het over service van al hun afdelingen.

 5.   
  Jerry97's avatar

  Blij dat ik over ga stappen naar xbox. Ben sony helemaal zat met de slechte servers.

 6.   
  CHILLOZZ's avatar

  dan zal europa ook wel snel genoeg omhoog gaan met de kosten. want he gratis geld hahaha.

  Als ze dan ook eens met betere servers komen maakt het alsnog niet uit.

  p.s. voor de gene die nu zeggen dan stap ik wel over op Xbox.. ik weet niet maar bij Xbox moet je toch ook ervoor betalen..?

  Dat was al bij de old gen. Playstation heeft het pas nu bij de ps4 doorgevoerd.
  Ik denk dat veel mensen hier opzich geen moeite mee hebbben, Als alles dan maar soepel loopt. kijk een enkele keer een storing kan uiteraard altijd gebeuren.
  [Opzich wel appart je betaald eigenlijk dubbel om online te kunnen gamen. ]

 7.   
  CHILLOZZ's avatar

  MaTriXX schreef, "Ik had verwacht dat ze het netwerk zouden verbeteren toen ze geld gingen vragen om online te gamen, helaas heb ik daar zelf weinig van gemerkt en ben ik dus verbaasd over de prijs verhoging.
  Maar goed service van Sony is al jaren om te huilen, en dan heb ik het over service van al hun afdelingen."

  dat is toch niet helemaal waar hoor. Kwa online service ben ik het deels met je eens.
  Maar klantvriendelijk zijn ze zeer zeker wel. Meld je maar eens met een probleem. Dan word het vaak toch netjes opgelost.

  [Maar dat mag je uiteraard ook wel er van verwachten.]

 8.   
  PSPfreaky's avatar

  Heerlijk dat gratis online gamen op de PS3 😀 Dit is ook een reden dat ik geen PS4 heb gekocht.

 9.   
  MaTriXX's avatar

  CHILLOZZ schreef, "

  ”MaTriXX” schreef, "Ik had verwacht dat ze het netwerk zouden verbeteren toen ze geld gingen vragen om online te gamen, helaas heb ik daar zelf weinig van gemerkt en ben ik dus verbaasd over de prijs verhoging.
  Maar goed service van Sony is al jaren om te huilen, en dan heb ik het over service van al hun afdelingen."

  dat is toch niet helemaal waar hoor. Kwa online service ben ik het deels met je eens.
  Maar klantvriendelijk zijn ze zeer zeker wel. Meld je maar eens met een probleem. Dan word het vaak toch netjes opgelost.
  [Maar dat mag je uiteraard ook wel er van verwachten.]
  "

  Denk dat de ervaringen per persoon verschillen, de 1 loopt met ze weg de ander zoals ik denkt van wat een bagger service.

  Zal nooit vergeten dat me PS3 5 dagen na wettelijke garantie de geest gaf en dat ze niks maar dan ook niks voor me wilde betekenen, ja kon een refurbished ding krijgen met 3 maanden garantie voor een prijs van 125 euro met inlevering van me oude PS3 terwijl hij nieuw te krijgen was voor nog geen 200 euro.

  Uiteindelijk heeft Bart Smit waar ik hem gekocht had (toen me rechtsbijstand Bart Smit verantwoordelijke stelde dat helaas wel weer want ook mij wilde ze niet helpen) mij een hele nieuwe opgestuurd.
  Ik had op moment dat die de geest gaf een 2e PS3 staan van me zoon dus ik kon gamen maar ik kreeg het gevoel dat ze denken dat je niet zonder wilt zitten en dan uiteindelijk een nieuwe koop, sorry maar dat noem ik klote service.

  Daarna nog een akkefietje gehad wat betreft PS+ dat als je 12 maanden kocht je er 3 bij kreeg maar je mocht niet via een PS+ kaartje betalen maar die optie had je wel als je het via PSN deed, toen ik dit uitlegde begreep PS service desk NL dit maar moest op antwoord wachten van hoofdkantoor engeland en om een lang verhaal kort te houden die gaf mij niet de 3 maanden, uiteindelijk heeft Sony desk NL mij een nieuwe game gegeven uit een lijst van games waar ik uit mocht kiezen en daar zaten zelfs games van 60 euro bij, Sony NL loste het netjes op, hoofdkantoor was dus bagger service.

  Maar ben verder tevreden met me PS4 :), maar dat heeft weer betrekking op de games die ik erop kan spelen wat service betreft is het klote.

 10.   
  Rijstekorrel's avatar

  Blij dat mijn plus is afgelopen en ik mijn betaal gegevens verwijderd heb, ik kreeg nog een email van Sony kijk wat u nu mist deze ps plus games. ik schoot toen even bijna van mijn stoel af van het lachen :P.

  Ik game toch niet online en mijn ps4 staat al weer 3 maanden uit ofzo, ik game niet online dus zodra een spel uitgespeeld is ben ik klaar.
  Ik speel al niet veel geen sport games, geen schiet games als battlefield of call of duty achtig, dus dan blijfft er weinig over.

 11.   
  nielsiebro's avatar

  drie woorden: pc master race

 12.   
  NuckChorris's avatar

  Hopelijk blijft de prijs hier hetzelfde. Het leven is al duur genoeg in Nederland at the moment.

 13.   
  NietNickMeneer's avatar

  Jammer dat t steeda duurder word :/ ze mogen dan wel wat leukere games geven

 14.   
  nanathan's avatar

  Zoiezo gaat dat hier ook gebeuren.
  3 maanden abo is al verhoogd van €15 naar €20 dus het jaarlijkse abo zal zonder twijfel volgen.

 15.   
  MaTriXX's avatar

  NietNickMeneer schreef, "Jammer dat t steeda duurder word :/ ze mogen dan wel wat leukere games geven "

  De games is juist een plus punt, je betaald tenslotte niet voor de games maar voor het online gamen.

 16.   
  Leukste's avatar

  Als de prijs voor Amerika en Canada stijgt dan stijgt die voor Europa net zo makkelijk mee. Dat is voorheen volgens mij niet veel anders geweest en ik zie ook geen reden waarom dat nu ineens anders zou zijn.

  Ben zelf al een tijdje van PS Plus afgestapt. Of ik kwam niet toe aan de titels die je kreeg of ze waren gewoon bagger.
  En verder waren er maar een beperkt aantal games die ik graag online met andere wilde spelen. Dus de keuze was snel gemaakt. Als er reden toe is kan ik altijd weer voor één maand een PSN tegoed kopen.

  MaTriXX schreef, "De games is juist een plus punt"

  I see wat you did there. 😉 PS Plus.

 17.   
  bjorntukkertje's avatar

  (null)