Voorlopig geen nieuwe Burnout of remaster van eerdere delen

Voorlopig hoeven fans niet te rekenen op nieuwe Burnout-games, zo laat ontwikkelaar Criterion Games weten. Ook remasters van eerdere delen zijn momenteel niet aan de orde. De studio werkt momenteel hard aan Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission. Ook helpt met andere EA-studio’s met bepaalde onderdelen van games.

Overigens hoeven we niet helemaal Burnout-loos te blijven, want Criterion liet weten dat men nog steeds hard bezig is om Burnout Paradise beschikbaar te maken via Xbox One backwards compatibility. Een concrete datum waarop dit gaat gebeuren, kon men helaas nog niet geven.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Jammer vooral een nieuw deel in de style van deel 1 en 2 zou geweldig zijn, gewoon lekker simpel rellen en knallen.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "Jammer vooral een nieuw deel in de style van deel 1 en 2 zou geweldig zijn, gewoon lekker simpel rellen en knallen."

  helemaal met carlos eens.
  Weer eens jammer.
  We hebben niet veel van dat soort race games. De meeste gaan tegenwoordig echt de simulatie kant op. En dat vind ik dan vaak echt jammer. Simulatie kan heel gaaf zijn. Maar dan moet je eigenlijk een hele dikke setup hebben met iig goede pendalen en stuur. Simulatie met controller is kak.