PlayStation Plus-games van augustus zijn o.a. Tricky Towers, Yakuza 5 en Rebel Galaxy

De maand juli is weer bijna voorbij en dat betekent natuurlijk dat er weer nieuwe PlayStation Plus-games aankomen! Komende maand kunnen PlayStation 4-bezitters aan de slag met Tricky Towers van Weirdbeard Games en Rebel Galaxy van Double Damage.

De PlayStation 3-eigenaren kunnen zich bij de Japanse maffia aansluiten in Yakuza 5 en knallen met de ritmische spaceshooter Retro/Grade. Daarnaast zal Patapon 3 te downloaden zijn voor de PS Vita.

Mocht je de games van juli nog niet hebben, deze zijn nog tot volgende week te downloaden via de PlayStation Store.

 1.   
  fdennis's avatar

  Wel heel triest deze maand. Doe dan om de 3 maanden een fatsoenlijke triple A game. Want hier word bijna niemand vrolijk van.

 2.   
  sliderguy's avatar

  VERSCHRIKKELIJK

 3.   
  Jarek's avatar

  Oké dan..

  Deze maand staat vanaf nu op eenzame hoogte bovenaan in de lijst van meest teleurstellende maanden van Playstation Plus.

 4.   
  Kardinalus's avatar

  Door yakuza 5 in de titel als 2de te zetten had ik even de hoop dat we een leuke game op de ps4 zouden krijgen. Helaas zit er niet in deze maand(Hoewel ik me best vermaakt heb voor 3-4 uurtjes met saints row hell)

 5.   
  gamerfriend01's avatar

  Wat voor slechte games zijn dit??? En ik hoor mensen klagen dat Sony de regel heeft overtreden om altijd games te geven met een Metacritic score van boven de 70, schijnt dat dit bij sommige games niet klopt. Microsoft doet dit weer beter, al twee jaar aan een stuk eigenlijk. Dus je ziet dat het wel goed kan he, maar Sony is te lui omdat ze nu marktleider zijn. Hoop echt dat de Playstation 5 flopt en dat ze eens goed afgestraft wordt

 6.   
  gamerfriend01's avatar

  En dan is hun slogan ‘for the players’. Hoe veel kan je je klanten bedriegen en geld afzetten vraag ik mij af.

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Ja dit is wel teleurstellend…

 8.   
  Leukste's avatar

  Jammer dit. Erg jammer.

 9.   
  Jethy's avatar

  Yakuza is best tof though

 10.   
  Opel5's avatar

  Niet super nee.. maar Yakuza 5 en Tricky Towers lijkt me wel leuk voor een keetje 😉

 11.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”gamerfriend01″ schreef, "En dan is hun slogan ‘for the players’. Hoe veel kan je je klanten bedriegen en geld afzetten vraag ik mij af."

  Precies ja for the players op de ps3 wel maar de ps4 pfff, gelukkig dat mijn ps abbo is afgelopen en die niet op automatische verlening stond.

 12.   
  mattioza's avatar

  Dit is echt niet fraai. 🙁