Offline Skirmishes voor Star Wars Battlefront onderweg; Death Star DLC volgt in september

Ook in de zomer worden het drukke tijden voor Star Wars: Battlefront. Niet alleen staat een derde DLC-pakket bijna voor de deur, DICE heeft aangekondigd op 20 juli aanstaande ook een offline modus bij de game te voegen op alle beschikbare platformen.

Het betreft hier zogenaamde Skirmishes: offline kopieën van de multiplayer-gevechten. Mede- en tegenstanders worden aangevuld door computergestuurde bots en daarin kan een speler (op console eventueel bijgestaan door een splitscreen-vriend) in alle rust je eigen tactieken en vaardigheden uitoefenen. Vanaf volgende week is dat mogelijk voor de Walker Assault en Fighter Squadron modi.

In dezelfde blogpost ging DICE ook in op de derde downloadable content die voor Star Wars: Battlefront in de planning staat. Het zogenaamde Death Star pakket brengt spelen uiteraard naar de duistere, mechanische planeet en moet ergens in september beschikbaar zijn voor Season Pass-houders en los in de verkoop. Naast een aantal nieuwe locaties verschijnen hierbij ook meer wapens, Heroes en bruikbare Star Cards.

Als kers op de taart belooft DICE ook een aantal gratis in-game evenementen voor deze zomer. Denk bijvoorbeeld aan een gratis proefweekendje met de Bespin DLC, extra bonussen voor inloggen en verse Hutt Contracts voor nieuwe wapens.

 1.   
  Lazar93's avatar

  Zozo komen ze dan eindelijk tegemoed aan de community chapeau EA. Dit had er vanaf dag 1 al in moeten zitten. Maarja beter laat dan nooit

 2.   
  Gabbersouth's avatar

  ik ben benieuw ik heb de ultimate versie maar ik blijf er bij ze hadden single player dr in moeten proppen

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Battlefront is een saai kutspel. Ik ga slapen, welterusten allemaal