EA Access en Origin Access deze week gratis te spelen

Na de persconferentie van Electronic Arts is de gratis speelweek van EA Access en Origin Access van start gegaan. Met dit gameabonnement krijg je toegang tot de vault, die onder andere FIFA 17, Star Wars: Battlefront, Titanfall, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, Battlefield 4 en Need for Speed bevat. Voor EA Access is een Xbox Live Gold-abonnement vereist.

Hoewel het mooi is dat Xbox- en pc-spelers van dit event kunnen genieten, blijven de PlayStation-bezitters achter. Maar wees niet getreurd, EA heeft laten weten deze hele week gratis trials aan te bieden voor de PlayStation-gamers. Dit zijn onder andere Madden NFL 17, FIFA 17 en Titanfall 2. PlayStation-gamers die in het bezit zijn van Star Wars: Battlefront kunnen gedurende de week alle DLC gratis spelen.

 1.   
  Daan's avatar

  Snap nog steeds niet waarom PlayStation zo moeilijk doet. Het is een mooi concept, op de pc heb ik het ook al een tijd en bevalt me meer dan prima.

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  Hoe kan ik ea acces activeren voor een weet want ze vragen om mijn betaalgegevens met creditcard of paypal gegevens (die ik niet heb).

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  medal of honor pacific assault op de kosten van ea :).

 4.   
  stoneface's avatar

  toch eens testen