Season pass Star Wars: Battlefront is sinds vandaag gratis

Ben je toe aan een nieuwe Star Wars-fix, maar kan je de films inmiddels wel dromen en heb je de (vanilla) maps in Star Wars: Battlefront al helemaal kaal gespeeld? Dan wordt het wachten op Episode 8 en Star Wars: Battlefront 2 nu even voor je verzacht. EA heeft de season pass van Star Wars: Battlefront namelijk sinds vandaag gratis gemaakt.

Deze actie geldt zowel voor de PlayStation 4- als Xbox One-versie en ook op EA’s Origin is de season pass gratis te vinden. De season pass van Star Wars: Battlefront biedt in totaal maar liefst 16 nieuwe maps aan en laat je onder andere strijden op de iconische Death Star.

Helemaal uniek is deze actie van EA overigens niet. In het verleden gaf de Amerikaanse uitgever ook de downloadable content van Battlefield 4 en Battlefield: Hardline al weg als presentje.

 1.   
  bartofzo's avatar

  En dan heb ik hem net laatst met korting op Origins gekocht.. Heel slim EA :/

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ergens vind ik toch een slap in the face voor de mensen die 50 euro hebben uitgegeven aan de season pass.

 3.   
  King of Heroes's avatar

  En daarom koop ik de season pass niet.

 4.   
  someone else's avatar

  Lullig voor velen maar dat is toch een leuk kadootje voor mij!

 5.   
  jelte23's avatar

  Had hem een tijdje geleden voor 20 euro gekocht. Heb hem nog niet gebruikt. Een beetje zuur dit. Ik wilde gewoon alle content hebben. Raar dat het nu ineens gratis wordt.

 6.   
  Leon 2.0's avatar

  Kan me voorstellen dat het wat zuur aanvoelt als je de season pass (net) gekocht hebt. Voor de overige Battlefront-eigenaren (zoals ik) is het dan weer een sympathieke geste. Voordeel is daarnaast wel dat er sowieso meer spelers op de dlc-maps te vinden zijn. 🙂

 7.   
  Bacotje's avatar

  Daarom gewoon NOOIT een seasonpass kopen of wat voor een bullshit ze je proberen aan te smeren. Voor mij een reden om SW weer is te installeren.