Franse voertuigen en nieuwe maps nu beschikbaar in World of Tanks

Er is een nieuwe update verschenen voor World of Tanks, versie 3.1 die verscheidene toevoegingen en verbeteringen met zich meebrengt. Zo zijn er Franse tanks beschikbaar gesteld voor de PlayStation 4-versie en voor de andere platformen een nieuwe Franse tech lijn. Verder zijn er vanaf 15 juli diverse missies beschikbaar waar je een AMX CDC mee kunt winnen.

De PlayStation 4-versie heeft 44 Franse tanks gekregen, de Xbox One- en Xbox 360-versie komen met de nieuwe tech lijn die de volgende tanks bevatten: FCM 36, Renault R35, Somua S35, SARL 42, Renault G1, AMX 30 1er Prototype en de AMX 30 B.

Bovendien zijn er op twee bekende mappen, namelijk Steppes en Erlenberg, varianten uitgebracht met variabele weersomstandigheden. Deze maps gaan door het leven als Steppes Sandstorm en Erlenberg Blizzard die te spelen zijn met Tier 9 en 10 tanks. Steppes Sandstorm is een map met, logischerwijs, een zandstorm die het zicht belemmert, en Erlenberg Blizzard is een ondergesneeuwde woestenij met ruïnes en een bevroren rivier in het midden van de map.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren