GTA Online Power Play brengt nieuwe bolide en power-ups

Vandaag is Power Play, de nieuwe update voor GTA Online verschenen op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Met de update verschijnen er onder andere een nieuwe wagen en een Power Play Playlist.

De nieuwe Power Play-jobs bieden een geheel nieuwe urban warfare-ervaring, en met de power-ups vecht je zoals nooit tevoren in Los Santos. Power-ups zijn bepaalde boosts die je voordeel geven voor een bepaalde tijd. Denk hierbij aan van de radar verdwijnen of je vijanden drogeren:

Beasted: Transform into the Beast and use special powers like invisibility, super jump, and super strength.
Zoned: Slow down time for all players, giving snipers a tactical advantage over exposed enemies.
Doped: Dull your enemy’s senses with a trippy green haze; they’ll never see that flank coming…
Raging: Unleash a rampage with your entire team by inflicting increased damage while taking reduced damage.
Flipped: Scramble your opponents by picking up Flipped, temporarily inverting all enemy camera controls and mixing team chat to truly get in their heads.
Dark: Take your team off the grid for well-timed sneak attacks.
De nieuwe bolide die de update met zich meebrengt is de onderstaande Grotti X80 PROTO, en is te koop bij Legendary Motorsport. De Grotti is een lage, supersnelle bolide die klaar is om te domineren op de weg.

Om de Power Play-update te vieren is er deze week een dubbele GTA$ en RP in alle Power Play Playlists, te bereiken vanaf het laadscherm van GTA Online, en loopt tot 27 juni. Daarnaast is er ook een flinke korting op het luxueuze zeevoertuig Lampadati Toro, en zijn de Swift en Buckingham Valkyrie-helikopters voor de helft van de tijd te verkrijgen. De Homing Launcher is binnen te halen met 33% korting.

 1.   
  Gabbersouth's avatar

  te spacy

 2.   
  Eon's avatar

  Geweldige wagen, de snelste die tot nu toe in de game beschikbaar is gesteld maar goed je betaald er voor. Tractie en het remmen laat echter wel wat te wensen over.

 3.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Maakt een geil geluidje, alleen jammer dat die strepen langs de auto geen neon zijn