Kijk hier drie kwartier aan gameplay van Battlefield 1

Na de persconferentie van Electronic Arts ging het EA-feest nog even door met een één uur-durende stream van Battlefield 1 waarin gevechten met 64 spelers werden getoond. Doordat er echter behoorlijk veel werd geschakeld tussen de verschillende spelers die aanwezig waren, waaronder celebs als Snoop Dogg en Wiz Khalifa, was de livestream niet altijd even goed te volgen.

Voor geïnteresseerden in Battlefield 1 is het dan ook buitengewoon goed nieuws dat één van de aanwezige YouTubers, LevelCapGaming, zijn volledige speelsessie online heeft gezet. Hierdoor kun je bijna drie kwartier aan Battlefield 1-gameplay checken!

  1.   
    mattioza's avatar

    Zoals te verwachten was, is de multiplayer in de stijl van Battlefield 4 in de setting van WOI. Enerzijds ben ik er wel blij mee aangezien ik wel fan ben/was van die typische battlefield-potjes. Anderzijds is het beetje gemiste kans, al weet ik niet hoe ze het anders zouden kunnen opgelost hebben. (veel schieten van op een afstandje met artillerie en granaten was misschien na verloop van tijd ook saai geweest).

  2.   
    MistWalker's avatar

    Ik vind het toch grappig dat je zelfs als een mijl verwijderd bent van je team, je nog altijd kunt doorgeven waar aan de andere kant een tank zit of infanterie. in de vorige battle field games had je een walkietalkie of zo, maar in de eerste wereld oorlog hadden ze toch geen draagbare telefoons voor 1 persoon? 😆