Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Review: Overwatch

Na de positieve Overwatch review van onze Leon 2.0, mag hij nu ook aanschuiven bij Tom voor een video-bespreking. Wat blijkt? Beide eindredacteuren zijn flink verslingerd geraakt aan Blizzards shooter-formule. In deze uitgebreide Overwatch video review vertellen de twee over hun lof, alsmede sommige frustratiepunten van de game…

 1.   
  Mattiees's avatar

  inderdaad super verslavend, ontzettend leuk om ook gewoon even een half uurtje/uurtje tussendoor te knallen en voor mij echt die 40 meer dan waard. Blizzard is geweldig als het op blijven ondersteunen van je games aankomt. En voor dat gezeur met die lootboxes is een simpele oplossing mannen: meer spelen! 8)

 2.   
  Tom's avatar

  Meer spelen voor de Loot Boxes is uiteraard een optie, maar dan alsnog: soms is het enorm cru als je er niks waardevols uit haalt na een paar uur spelen.

  Stiekem hoop ik op freebie Loot Boxes bij sommige achievements, misschien wel รฉรฉn voor nop gedurende speciale weekenden of iets dergelijks. ๐Ÿ˜›

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  Dit snap ik toch niet goed, moest Activision of Ubisoft een game met zo weinig content verkopen iedereen zou boos zijn, maar Blizzard mag dit precies wel doen.

 4.   
  madda's avatar

  ”gamerfriend01″ schreef, "Dit snap ik toch niet goed, moest Activision of Ubisoft een game met zo weinig content verkopen iedereen zou boos zijn, maar Blizzard mag dit precies wel doen."

  Denk dat dat ook komt omdat Blizzard gewoon een goede game afleverd die vrijwel geen bugs en glitches heeft, bij games van Ubisoft en Activision zitten deze er regelmatig in Kijk bijvoorbeel naar The Division. Ik heb liever een game die goed is en met wat minder content dan een game vol met content en waarbij je om de haverklap met een bug of glitch te maken krijgt. Ok console versie is wat aan de dure kant maar dat heeft volgens mij ook weer te maken met de rechten om een game op een console uit te brengen. Ik vermaak me er prima mee sinds de release en vindt het opzich voldoende content en mis een verhaallijn ook totaal niet
  ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

 5.   
  GamezMaster's avatar

  Awesome!

  Staat nog steeds op nummer 1 op mijn prioriteiten lijstje ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ™„

 6.   
  Caroldus_Maximus's avatar

  Ik zat vanmorgen op de fiets naar kantoor en werd bijna aangereden omdat ik in mijn hoofd combinaties van ultimates zat uit te denken ๐Ÿ˜† Ik merkte dat ik met de ulti van Zarya bijvoorbeeld weinig kon uitrichten, maar wanneer je iedereen in die vortex kan pullen en bijvoorbeeld de ulti van DVA of Tracer erin kan leggen, dan heb je een insane deadly combo! En dat is tof aan Overwatch! Ik denk dat hier nog zoveel groeipotentie in zit.

  Ik denk dat het tactisch aspect nog zoveel belangrijker gaat worden in de toekomst. Kijk bijvoorbeeld naar Heroes als Bastion, iedereen dacht in het begin dat ie OP was, totdat je erachter komt dat ie gemakkelijk te counteren is met een widowmaker/flanker (tracer/reaper) of genji (niets lekkerder dan een turret omleggen met zijn eigen bullets). Je tactisch reactievermogen is ontzettend belangrijk en je moet inderdaad niet willen vasthouden aan een tactiek (of hero) als deze niet blijkt te werken.
  Een aantal abilities lijken overigens zo uit Dota te zijn overgewaaid ๐Ÿ˜‰

  Briljante game, ook voor 60 EU, zeker in de wetenschap dat Blizzard ‘m blijft ondersteunen met nieuwe gratis content. Prima review, boys!

 7.   
  Kaiszer's avatar

  Tof. En die game ook! Heerlijk!

 8.   
  Broodbeleg's avatar

  Ah yea, Mr. Black!

 9.   
  Leon 2.0's avatar

  Caroldus_Maximus schreef, "Ik zat vanmorgen op de fiets naar kantoor en werd bijna aangereden omdat ik in mijn hoofd combinaties van ultimates zat uit te denken :lol:"

  Daar herken je de goede games aan! Dat je er ook buiten het gamen zelf nog mee bezig bent. ๐Ÿ™‚

  Broodbeleg schreef, "Ah yea, Mr. Black!"

  8)

 10.   
  Papachico's avatar

  Denk dat dit geen voor mij wordt. Ik speel shooters voor 1 ding: solo killen. Ik ben niet iemand die t moet hebben van teamwork. Kan mij geen worst schelen of mn team t goed of slecht doet, als ik maar mn kills maak zonder “afhankelijk” te moeten zijn van mn team. Ja, teamplay kan juist de fun zijn in een spel. Voor mij is t solo killen van alles mijn fun.

 11.   
  Tom's avatar

  Maar dat probleem valt makkelijk te omzeilen, Papachico. Ook voor de Lone Wolves zijn er namelijk wat Heroes beschikbaar in Overwatch. Zo zijn Reaper en Soldier 76 bijvoorbeeld karakters die wat meer naar de traditionele shooters neigen en zijn ze bovendien nog erg zelfstandig. Zij hebben bijvoorbeeld geen teammates nodig om health terug te kunnen krijgen en werken an sich wat autonomer.

  Het wordt juist aangemoedigd om met Heroes als Reaper, Tracer en Genji wat meer op jezelf te trekken. Jij bent er om chaos te verspreiden bij de tegenstander en de flanks aan te pakken. Dan kunnen de team-spelers ook beter hun intrede doen, omdat jij wellicht de eerste vlaag aan dood en verderf op jezelf kunt leveren.

  Normaliter ben ik meer een teamspeler, maar met regelmaat speel ik ook met Reaper, waarbij je gewoon lekker op jezelf gaat flanken. Dan kom je solo dolo ook al een heel eind.

 12.   
  Mattiees's avatar

  na paar maandjes blijft overwatch nog steeds geweldig. Review blijft kloppen; al heel aardig wat content bijgekomen en staat nog een hoop leuks op het programma. Ook de animated shorts zijn erg leuk om toch wat background info te hebben.