Competitieve modus Overwatch lijkt toch gewoon in juni te verschijnen

In onze review van Overwatch bespraken wij al het feit dat de vier spelmodi en het twaalftal maps dat de team based-shooter van Blizzard bevat, wat aan de krappe kant is, maar dat Blizzard in de toekomst nieuwe heroes, spelmodi en maps allemaal gratis aan het schietfestijn zal toevoegen. Als eerste op de lijst van toevoegingen staat een competitieve modus, maar vandaag ontstond er wat onduidelijkheid over het verschijnen van deze modus.

Waar Jeff Kaplan, game director van Overwatch, eerder nog liet weten dat de competitieve modus van Overwatch eind juni mochten verwachten, leek Blizzard daar nu op teruggekomen te zijn. Op het officiële Twitteraccount van de game werd namelijk gerept over een release in het midden of aan het einde van juli. Spelers die Overwatch graag in een meer competitieve setting willen spelen dan de ‘quick play’ momenteel biedt, leken dus nog even wat extra geduld te moeten hebben. Zojuist heeft men via een nieuwe tweet echter laten weten dat de competitieve modus toch nog gewoon in juni zal gaan verschijnen.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Hopelijk kan er maar 1 van dezelfde personage per team gekozen worden, meerdere Bastions is toch wel héél erg irritant. 😆

  2.   
    Tom's avatar

    Een van de laatste potjes op de stream van vannacht was toevallig ook tegen een tweetal Bastions. Kan enorm irritant zijn, ja. Zelfs met goede communicatie en een aardige push van Reinhardt kom je gewoon er niet doorheen. Al ligt dat natuurlijk ook aan de plaatsing, de support van de turrets en het level.

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Tom schreef, "Een van de laatste potjes op de stream van vannacht was toevallig ook tegen een tweetal Bastions. Kan enorm irritant zijn, ja. Zelfs met goede communicatie en een aardige push van Reinhardt kom je gewoon er niet doorheen. Al ligt dat natuurlijk ook aan de plaatsing, de support van de turrets en het level. "

    Tip, kies Genji en gebruik Deflect.

    Ook grappig tegen een vijandelijke Reinhardt, vijanden die achter hun Reinhardt staan, slopen hun eigen schild wanneer ze op Genji schieten die deflect gebruikt.

    Alles wat ze afschieten, krijgen ze terug en dat doet veel schade! Als een Bastion niet oplet, vernietigd die gewoon zichzelf.